iPhone 4 verkopen

Verkoop uw iPhone 4

Waarschijnlijk heeft u hem al een tijdje, de iPhone 4. Een wat ouder, maar zeker niet achterhaald, Apple product. Los van het videobellen met Facetime en een 5-megapixel camera met flits aan de achterkant en aan de voorkant, was bovendien ook het scherm verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Apple producten staan er om bekend algemeen lang mee te gaan. Waarom zou u uw werkende iPhone 4 dan weggooien in plaats van verkopen ? In dit artikel leest u hoe u het verkopen van uw iPhone 4 een stuk makkelijker maakt.

Zonzoo.nl
Mooie vergoeding
Hoogste Samsung vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 14 dagen
Telefooninkopers.nl
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

Hoeveel is mijn iPhone 4 nog waard ?

U kunt de waarde van uw toestel berekenen door middel van een aantal factoren. Uiteraard is het allereerst belangrijk of uw toestel nog werkt. Wat ook belangrijk is om uw iPhone 4 snel te kunnen verkopen is hoe uw toestel er uit ziet. Mensen hechten er ook veel waarde aan als het originele pakket van de iPhone nog compleet is, denk aan een werkende oplader en met de originele verpakking verkoopt u uw iPhone ook een stuk makkelijker. Wat voor zich spreekt is dat een iPhone met een ruimer geheugen meer opbrengt dat een iPhone met een stuk minder geheugen.
Bekijk snel de waarde van je oude iPhone op Telefooninkopers.nl

Hier krijgt u de beste prijs voor uw iPhone 4

Er is op internet een aantal websites waar u de prijs voor uw oude iPhone kunt berekenen. Daarna hoeft u uw iPhone alleen nog maar op te sturen en u krijgt binnen een aantal dagen het bedrag op uw rekening gestort. Één van die websites is Telefooninkopers. Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. Voor een iPhone 4 met slechts 16GB geheugen krijgt u al 36 euro. Voor dit bedrag is het wel van groot belang dat uw iPhone nog in goede staat is en werkt.
Bekijk snel de waarde van je oude iPhone op Telefooninkopers.nl

Tags: iPhone 4 verkopen, iPhone 4s verkopen, iPhone 4 8 GB verkopen, iPhone 4 16GB verkopen en iPhone 4 32 GB verkopen.