iPhone 4S verkopen

iPhone 4s verkopen 

De iPhone 4S is de grote broer van de iPhone 4. Zo kreeg de iPhone 4s een aantal nieuwe functies. De camera werd beter en ging van een 5-megapixel naar een 8-megapixel. Daarnaast werd ook het geheugen van de iPhone 4s uitgebreid ten opzichte van zijn voorganger met 64GB. Ook is de iPhone 4s de eerste iPhone die zowel het GSM- als het CDMA- netwerk ondersteunt. Doodzonde dus om uw toestel in de kast te laten verstoffen terwijl u uw iPhone 4s ook kunt verkopen.

Zonzoo.nl
Mooie vergoeding
Hoogste Samsung vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 14 dagen
Telefooninkopers.nl
Top vergoeding
Hoogste iPhone vergoeding
Gratis verzending
Betrouwbaar
8.5/10 beoordeling
Gegarandeerde uitbetaling binnen 24 uur!

 De waarde van uw iPhone 4s bepalen

Er spelen een aantal factoren mee om de waarde van uw iPhone 4s te bepalen voordat u deze verkoopt. Natuurlijk verkoopt een iPhone 4s die er nog goed uitziet veel eerder dan een iPhone die vol met barsten zit en het scherm er nog net niet uit valt. Belangrijker nog is dat de iPhone 4s nog steeds optimaal werkt. Alleen dan zult u er het meeste geld voor krijgen. Wat altijd leuk is, is dat het pakket nog helemaal compleet is. Daar bedoel ik mee dat er waarde aan gehecht wordt als u ook de originele verpakking nog heeft en ook is de oplader van belang voor het bepalen van de waarde.
Bekijk snel de waarde van je oude iPhone op Telefooninkopers.nl

Hier krijgt u het meeste geld voor uw iPhone 4S

Op internet biedt een aantal websites hun diensten aan om in ruil voor uw oude toestel een bedrag te storten op uw rekening. Telefooninkopers is één van die websites. Telefooninkopers biedt u de hoogste prijsgarantie voor uw iPhone 4s. Voor een werkende iPhone 4s met slechts 8GB geheugen kunt u al een bedrag van 36 euro uitgestort worden. Dit bedrag loopt op als u beschikt over een iPhone 4s met een groter geheugen. Voorwaarde is wel dat het toestel nog werkt.
Bekijk snel de waarde van je oude iPhone op Telefooninkopers.nl

Tags: iPhone 4 verkopen, iPhone 4S verkopen, iPhone 4S 8GB verkopen, iPhone 4S 16GB verkopen, iPhone 4S 32GB verkopen, iPhone 4S 64GB verkopen.